Workshop

Accesează-ți inteligenta erotică

 

Vrei sa te autocunosti si sa-ti dezvolti inteligenta erotica? Crezi ca in viata ta erotica exista loc de imbunatatire si creativitate? Esti curios si deschis?

Vino alturi de noi la acest workshop in cadrul caruia vom pune accent pe intelegerea si integrarea propriei sexualitati pentru ca viata noastra sa fie una implinita pe toate planurile: personal, de cuplu, profesional si social. 

Workshop-ul presupune activitati psihoterapeutice de cunoastere, intelegere si imbunatatire a vietii erotice. Din metodele pe care le vom aborda fac parte activitatile creative cum ar fi: drumming-ul, cardurile metaforice OH, remediile florale Bach, desenul, si dansul. 

Acest workshop nu invita la nuditate sau alte activitati conexe, ci se bazeaza pe bun simt, eleganta si respectarea limitelor personale ale tuturor participantilor. 

Viata erotica face parte din sarcinile vietii si oamenii au nevoie sa fie conectati la ei in primul rand, inainte de a se conecta la ceilalti. Sexualitatea difera de erotism si inteligenta erotica se antreneaza prin intelegerea atitudinii proprii fata de acest aspect atat de important al vietii. Sexualitatea integrata ii face pe oameni mai fericiti si mai impliniti.  Ii ajuta sa fie conectati, sa simta ca conteaza, sa aiba curaj si sa fie capabili sa faca fata vietii intr-un mod creativ. Drumul spre implinirea misiunii personale incepe printr-o relatie foarte buna cu propria persoana, contribuind la demistificarea acestui subiect tabu al sexualității și erotismului uman.  

Pentru detalii si inscriere, trimiteti un email la roxanaalexandrapana@gmail.com cu motivatia pentru care doriti sa participati la acest workshop. 

DATA SI TIMP

Sambata 8 Dec 2018

10:00 am – 5:00 pm

BRASOV

Locatia va fi comunicata celor care se inscriu

Investitia pentru curs este de 370 lei / persoana. 

Reducere pentru inscrierea pana in data de 11 noiembrie 2018 – 350 lei /persoana.

Programul activitatilor va fi comunicat o data ce participantul confirma prezenta prin achitarea unui acont de 150 de lei. Participantii trebuie sa aiba varsta minima de 18 ani. Tinuta e nevoie sa fie lejera, astfel incat sa permita exercitii de miscare. Workshop-ul este deschis atat pentru cupluri cat si pentru persoane individuale.

 

Roxana Pana

“Misiunea mea este să le arăt oamenilor ce se afla dincolo de comportamentele lor, de unde vin acestea, si să îi susțin să le transforme, pentru a fi mai aproape de eul lor autentic. Oamenii aleg în fiecare moment pentru ei, și pot fi foarte creativi în a-și schimba viețile. Cred în autenticitate și într-un bine mai înalt și îmi doresc să pot fi de folos celorlalti să descopere cauzele care ii aduc in impas, sa gaseasca resurse pentru a depasi provocarile vietii si sa isi gaseasca sensul personal.”

Roxana desfășoară ateliere in mod constant in Brasov si își împărtășește cunoștințele și experiența cu căldură, deschidere și umor. Atelierele sustinute de Roxana sunt profunde și transformative.

Studii

Psihoterapeut Adlerian

Formator de formatori

Formare in psihologie clinica ( in desfasurare )

Formare in psihosexologie ( in desfasurare )

Licență în psihologie

Master în comunicare managerială și resurse umane

Licență în comunicare și relații publice

Practician Acreditat Remedii Florale Bach – BFRP

Certificare practician nutriție

Certificare artă decorativă la Școala Populară de Artă

Leave a Reply