Remedii Florale Bach

Remedii Florale Bach Sistemul de remedii florale a fost descoperit de Dr. Bach, reputat medic si bacteriolog al secolului XX.

Dr. Bach a fost preocupat de sanatatea pacientilor sai, de aceea, pe parcursul carierei sale a facut descoperiri importante in ceea ce priveste unele vaccinuri.

Dedicat fiind oamenilor si naturii si observand ca exista o repetitivitate in ceea ce priveste tipologiile oamenilor, in a doua parte a vietii sale a descoperit 38 de remedii din flori care actioneaza la nivel mental-emotional, plus inca un remediu, remediul de urgenta care contine o combinatie de 5 remedii si care se foloseste in situatii speciale.

Sistemul de Remedii se doreste a fi la indemana si usor de folosit.

Remediile nu au actiune la nivel organic ci actioneaza subtil, neinvaziv, fara efecte toxice sau secundare. Acestea au fost create pentru ca fiecare persoana sa aiba acces sa le cunoasca si sa le poata folosi chiar si singur, de aceea, aceasta terapie este una la indemana, si poate fi folosita atat la copii cat si la nou-nascuti sau persoane insarcinate, fara nici un risc. Remediile pot fi folosite chiar si la animale sau plante.

Nu au efect Placebo, dat fiind faptul ca sunt eficiente si bebelusilor, care nu poseda capacitate de analiza.

Remedii Florale BachRemediile florale sunt facute din flori in 2 moduri: prin metoda fierberii sau metoda soarelui. Exista un singur remediu care nu este facut din flori.

Fiecare remediu corespunde unei anumit tip de personalitate si / sau anumitor stari mental-emotionale. Ele pot avea efect atat in stari acute cat si in stari cronice.

Remediile florale actioneaza dispre exterior spre interior, pe principiul foitelor de ceapa si exista diverse remedii pentru diverse stari sau sentimente.

De exemplu, exista remedii pentru frica, pentru interes insuficient pentru prezent sau pentru deznadejde. Remediile pot fi administrate in stadiul acut, cand ne confruntam cu o problema sau pentru probleme mai vechi sau tipuri de personalitate.

Remediile nu actioneaza la nivel organic si nici nu trateaza boli. Nu ne vor ajuta in boli in mod direct, dar ne pot sustine emotional cand trecem prin diverse astfel de afectiuni.

Daca doresti o consultatie personalizata sau daca doresti mai multe detalii, te rog sa trimiti un email la roxanaalexandrapana@gmail.com

Remedii Florale Bach Remedii Florale Bach Remedii Florale Bach

 

 

 

 

 

 

Sa fie cu folos!

Roxana Pana

Leave a Reply