Școala de vară: FORTIFICAREA EULUI ȘI SENSUL VIEȚII, 17-22 iulie 2018

FORTIFICAREA EULUI ȘI SENSUL VIEȚII
Școala de vară pentru dezvoltare personală și spirituală
17 – 22 iulie 2018

 

Dragi prieteni,

Vă invit și în acest an la un alt fel de seminar pentru dezvoltare personală și spirituală, unde vom lucra prin tehnici de dezvoltare a conștienței, arte combinate și introspecție pentru a ne apropia de o temă profundă a vieții omenești: SENSUL VIEȚII. Această temă a fost propusă ca preocupare a școlii de vară timp de trei ani, acesta fiind anul al doilea din triadă. În 2018 vom lucra asupra fortificării eului, a puterii lăuntrice a omului.

Structură

Programul presupune participarea la  5 zile de activități intensive, începând cu ora 10:00 și încheindu-se seara, la ora 17:00. Toate evenimentele sunt destinate dezvoltării personale, astfel că experiențele mijlocite de toate atelierele sunt clădite una pe alta, pentru a oferi un sprijin real în dezvoltarea fiecărui participant la finalul celor 5 zile.

Dimineața vom avea un atelier și un curs, iar după-masa un atelier și un curs care presupun în unele zile o drumeție în natură.

Program

09:00-10:00 – Mic dejun

10:00-11:15 – Atelier dezvoltare abilitati sociale

11:30-13:00 – Curs dezvoltare personala I

13:00 – 14:00 – Masa de prânz

14:00-15:15 – Atelier artistic – meditativ

15:30-17:00 – Curs dezvoltare personala II

19:30 – 20:00 – Cina

După ora 17:00, programul este liber.

Deschiderea scolii de vara va avea loc marți, 17 iulie, la ora 18:00, cu prelegerea „Puterea interioara si fortificarea eului”, iar încheierea va fi duminică, 22 iulie, la ora 12, cu prelegerea „Sensul vietii si forta interioara”.

Participare

La acest eveniment pot participa cei care doresc să lucreze la dezvoltarea lor personala pentru a deveni mai buni, mai echilibrati, mai puternici. Pot lua parte la eveniment și persoane care nu au participat anterior la ateliere de dezvoltare personală, cu condiția să aibă peste 16 ani și să ne anunțe la înscriere dacă au probleme de sănătate speciale.

Școala de vară va dura 5 zileLocurile fiind limitate, ele se vor ocupa în ordinea înscrierilor, dupa ce trainerul aproba solicitatarile de participare.

Locație

Evenimentul va avea loc în zona Izvorul Mureșului. Detaliile de participare la scoala de vară vor fi trimise celor înscriși.

Costuri

700 lei Participare/persoană, fără cazare și masă incluse (participantul își asigură singur cazare în zonă).

1300 lei Participare + cazare + masă. Avem un număr fix de 60 de locuri la centrul de agrement care ne-a găzduit și în trecut, locuri care se vor ocupa în ordinea înscrierii. Camerele sunt cu 2 sau cu 3 paturi, in condiții decente, pachetul oferit cuprinzând trei mese lacto-vegetariene pe zi.

Înscrieri

Pentru a vă rezerva un loc sau pentru a solicita informații suplimentare vă rugăm trimiteți un email AICI. Datorită specificului activității, locurile sunt limitate și se vor ocupa în ordinea înscrierilor.

Organizator și coordonare activități

dr. Sebastian Francisc Stănculescu – trainer, coordonator cursuri dezvoltare personală, psiholog,  autor.

Leave a Reply