Școala de vară 14 – 21 iulie 2017

MISIUNEA ȘI SENSUL VIEȚII

Școala de vară pentru dezvoltare personală și spirituală

14 – 21 iulie 2017

 lumina - Școala de vară

 

Dragi prieteni,

Vă invit cu drag și în acest an la un alt fel de seminar pentru dezvoltare personală și spirituală, unde vom lucra prin mișcare, arte combinate și exerciții sociale pentru a ne apropia de una din cele mai profunde teme ale vieții omenești: sensul și misiunea.

Despre

În 2016 am lucrat în exterior, spre a armoniza relațiile sociale și a întări încrederea în noi. În acest an vom lucra asupra celor mai profunde răni ale sufletului și celor mai înalte idealuri ale spiritului pentru a face împreună pași în direcția găsirii sensului și a misiunii personale și sociale a vieții noastre.

Tot mai mulți oameni poartă în suflet întrebarea: care este sensul vieții mele?, întrebare la baza căreia stă strădania sinceră de a oferi darurile noastre lumii și de a fi împliniți pe un plan mai profund al realizării de sine. În comunitatea formată în școala de vară din acest an vom prelucra cu mult curaj și încredere temele cele mai profunde ale vieții noastre, căutând sensul și locul nostru în biografia noastră și în lume.

Structură

Programul presupune participarea la activități intensive, începând cu ora 09:00 și încheindu-se seara, la ora 19:30. Toate evenimentele sunt destinate dezvoltării voastre personale și spirituale, astfel că experiențele mijlocite de toate atelierele sunt clădite una pe alta, pentru a oferi un sprijin real în dezvoltarea voastră la finalul celor 7 zile.

Dimineața vom avea un atelier și un curs, iar după-masa un atelier și un curs care presupun în unele zile o drumeție în locuri deosebite din împrejurimi.

Participare

La acest eveniment poate participa orice om care se caută pe sine și care dorește să lucreze cu el pentru a deveni un om mai bun, mai echilibrat, mai puternic pentru împlinirea sarcinilor sale de destin. Pot lua parte persoane care nu au participat anterior la ateliere de dezvoltare personală cu condiția să aibă peste 16 ani și să ne anunțe la înscriere dacă au probleme de sănătate speciale.

Școala de vară va dura 7 zile.

Locație

Evenimentul va avea loc în zona Orăștie-Deva, în satul Simeria Veche, în apropierea multor situri arheologice vechi, cu importanță mare în formarea culturilor preistorice ale Europei Vechi. Acces cu trenul sau cu autototurismul personal prin Simeria. Detalii vor fi trimise ulterior, celor înscriși.

Costuri

945 lei – care includ: 7 nopți în camere cu condiții decente cu 2 – 4 paturi – 295 lei, trei mese vegetariene pe zi 260 lei, participare la cursuri și ateliere 390 lei;

845 lei – preț redus (pentru cazuri speciale) care include: 7 nopți în camere cu condiții decente cu 2 – 4 paturi – 295 lei, trei mese vegetariene pe zi 260 lei, participare la cursuri și ateliere 290lei;

650 lei – care includ:  cazare în cortul propriu cu acces la duș comun, trei mese vegetariene pe zi 260 lei, participare la cursuri și ateliere 390 lei.

Paturile în camere se vor ocupa în ordinea înscrierilor și se va ține cont de eventuale probleme de sănătate ale participanților, dacă acestea sunt specificate la înscriere.

Înscrieri

Pentru a vă rezerva un loc sau pentru informații suplimentare vă rugăm trimiteți un email AICI. Datorită specificului activităților, locurile sunt limitate și se vor ocupa în ordinea înscrierii. Înscrierile vor fi confirmate prin achitarea unui avans nerambursabil de 100 lei din taxa de participare pentru rezervarea locului în tabără, până la data de 30.03.2017.

Organizator si coordonare activitati

Sebastian Stănculescu – psiholog, consilier biografic, facilitator cursuri dezvoltare personală, lifecoach, autor.

Leave a Reply