ȘEDINȚE INDIVIDUALE

ȘEDINȚE CONSILIERE

Întâlnirile private nu reprezintă o formă de psihoterapie, ci o formă de consiliere și mentorat în cadrul cărora clientul este asistat să găsească cele mai bune soluții și răspunsuri pentru situațiile de viață în care se află, din domeniile profesional, personal, relațional, spiritual sau de parenting.

Pentru o ședință de consiliere se va achita un onorariu între 150 și 200 lei. Durata unei ședințe este de 50 de minute. Există câteva ședințe săptămânale disponibile cu un cost redus, pentru persoanele cu venituri mici. Onorariul nu va fi achitat de persoanele care solicită susținere prin proiectele sociale oferite și sunt acceptate de CDPA în limita locurilor disponibile.

ȘEDINȚE AUTOCUNOAȘTERE ȘI DEZVOLTARE PERSONALĂ


Fiecare om lucrează pe parcursul vieții la dezvoltarea sa personală în pași mai mari sau mai mici. Există momente în care simțim că dorim un upgrade asumat la acest capitol și atunci avem nevoie de susținerea unui trainer personal pentru a antrena abilități, a învinge vechi temeri și a consolida noi capacități.

Pentru o ședință de dezvoltare personală se va achita un onorariu între 150 și 220 lei. Durata unei ședințe este de 50 de minute. Există câteva ședințe săptămânale disponibile cu un cost redus, pentru persoanele cu venituri mici.

CONSILIERE ONLINE


Întâlnirile pentru consiliere, mentorat și coaching pot avea loc si online după o primă întâlnire fizică, atunci când clientul nu se poate programa la ședințele săptămânale la cabinet din motive întemeiate.

Pentru o ședință online se va achita un onorariu între 180 și 250 lei. Durata unei ședințe online este de 50 de minute.

Pentru a solicita consiliere sau organizarea unui eveniment cu Sebastian Stănculescu trimiteți un email la adresa contact@sebastianstanculescu.ro cu detalii și date de contact pentru a stabili o programare.

(Să nu uitați să verificați și folderul „Spam” când așteptați un răspuns din partea noastră, întrucât este posibil ca acesta să fie redirecționat spre „Spam” de către providerul dvs. de email)

Leave a Reply