Semnificația visului și conștiența. Ateliere dedicate studiului vieții de vis.

Vă propunem un atelier de lucru asupra domeniilor conștienței noastre (inconștiență, subconștiență, conștiența de zi și supraconștiență) pe baza vieții de vis. O serie semnificativă de studii clasice și noi au fost dedicate studiului reprezentărilor de vis (Freud, Jung și Steiner sunt cei care au abordat problema cel mai profund), încercând să aducă răspunsuri la întrebările legate de vis: ce semnifică visul, ce reprezintă el, ce revelează el sau la ce poate fi folosit imaginarul atât de bogat al vieții de vis?

În cadrul acestui atelier vom răspunde, pe două tematici abordate în cele două zile diferite ale cursului, la o parte din aceste întrebări astfel încât participanții să poată să își prelucreze propriile trăiri, ordonându-le după domeniul lor de manifestare, dezvoltând intrumente de lucru cu viața proprie de vis.

De ce

Tot mai mulți beneficiari ai centrului nostru pe partea de coaching, dezvoltare personală sau terapie sunt interesați de modul în care pot lucra cu viața lor de vis pentru ca aceasta să devină un instrument potrivit pentru dezvoltarea spirituală a individului.

Cum și când

Semnificația profundă a visului și conștiența (I). Atelier despre inconștient și subconștient – sâmbătă, 4 martie 2017, orele 10:00 – 17:00.

Semnificația profundă a visului și conștiența (II). Atelier despre supraconștiență – duminică, 5 martie 2017, orele 10:00 – 14:00.

Costuri

Pentru participarea la ambele ateliere se va achita un onorariu de 250 lei. Pentru atelierul de sâmbătă se va achita un onorariu de 170 lei, iar pentru cel de duminică un onorariu de 120 lei. Pensionarii și studenții pot apela la locurile cu reducere.

Înscrieri

contact@sebastianstanculescu.ro

roxana@sebastianstanculescu.ro

Leave a Reply