Workshop – Accesează-ți inteligența intimă 16-17 Martie 2019

Vrei sa te cunosti si sa-ti dezvolti inteligenta intima? Crezi ca in viata ta exista loc de imbunatatire si creativitate? Esti curios si deschis?

Înregistrează-te la acest workshop intensiv, de 2 zile, care te va aduce mai aproape de relationarea sanatoasa, astfel încât să aprofundezi relația cu tine și să îmbunătățești intimitatea proprie si impreuna cu celalalt.

La acest workshop vei învăța să ai o relație intima sanatoasa si creativa cu partenerul, să-ți îmbunătățești comunicarea în cuplu și să-ți dezvolți senzualitatea. Vei dobandi experienta si vei intelege modul în care se formează și se dezvoltă relațiile, atât la nivel relațional cât și la nivel fizic. Dupa acest curs îți vei îmbunătăți atât relația de comunicare, cât și relația fizică cu partenerul și vei întelege mai bine dinamica intima a cuplului.  

Workshop-ul presupune activitati de autocunoastere si dezvoltare personala, de intelegere si imbunatatire a vietii intime. Din metodele pe care le abordam fac parte activitatile creative cum ar fi: drumming-ul, cardurile metaforice OH, art-terapia, dansul si psihosomatica stress release.

Acest workshop nu invita la nuditate sau vulgaritate.

Pentru cine este atelierul?

  •         Persoane single
  •          Cupluri
  •          Persoane care sunt într-o relație nouă

Chiar daca workshop-ul isi propune ca tema dinamica intima, participarea nu este obligatorie in cuplu. Oricine doreste sa se dezvolte in aceasta directie, este binevenit. 

Sunt incluse apă, ceai, cafea și snack-uri.

DATA SI TIMP

Sambata 16 Martie 2019

Duminica 17 martie 2019

BRASOV

 

Locatia va fi comunicata celor care se inscriu

Pentru detalii si inscriere, trimiteti un email la terapiesicoaching@gmail.com cu motivatia pentru care doriti sa participati la acest workshop.

 

Investitia pentru curs este de 450 Lei / persoana /2 zile.

Programul activitatilor va fi comunicat o data ce participantul confirma prezenta prin achitarea unui acont de 150 de lei. Participantii trebuie sa aiba varsta minima de 18 ani. Tinuta e nevoie sa fie lejera, astfel incat sa permita exercitii de miscare. 

Organizatorul workshopului, Roxana Pana este psihoterapeut, psiholog clinician si psihosexolog in formare. Roxana desfășoară ateliere in mod constant in Brasov si își împărtășește cunoștințele și experiența cu căldură, deschidere și umor.

Atelierele sustinute de Roxana sunt profunde și transformative.

Lore P